Sommeren er landet …

På en decemberdag lander sommeren i butikken i form af 8 skønne nye farver i Merci garn fra Filcolana, som leder tankerne hen på sol og sommer.

Farverne i garnet kaldes meget sigende f. eks. Filur, Strawberry Daiquiri, Mai Tai og Grasshopper …. Ikke mit næste, men mit næste, næste strikkeprojekt må helt sikkert blive noget “sommerligt” i en af disse farver.

Mit projekt med at være godt med med op til jul i år forløber fint. Stort set alle gaver er købt, der er købt ind til julemiddagen, der er bagt lidt julekage og boller og julefrokosten 2. juledag er planlagt. Alt i alt tilfredsstillende og samme målsætning vil jeg se om jeg kan have næste år. Jeg har sat en reminder op i kalenderen 1. nov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *