“Kampen” om roserne …

 Vi bor på landet op til skov og marker med hvad deraf følger af dyreliv, og selvfølgelig også en del rådyr som elsker at gå og nippe af mine roser når de lige er kommet i gang og har fået sat nye skud og knoppper. Jeg har prøvet lidt forskellige tiltag som hjortetakolie, blodmel og hår, men ingen af delene har vist sig at være effektive til at holde dem fra roserne. Rådyrene er skønne at have gående, men de skal gerne gå i en bue uden om roserne.

I år afprøver jeg en ny metode. Jeg sætter havestole foran krukkerne med roserne, og på det, som skulle blive til en rosenbue, hænger jeg en af Arnes gamle trøjer op om aftenen, og det er nu lykkedes i 3-4 uger at holde dyrene fra roserne. Så må vi se om jeg kan holde kampgejsten og husker at sætte foranstaltningerne op så længe, at vi når at få lidt glæde af roserne.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *