Inger`s Bondekager – lækre sprøde småkager

Småkager er eller kun noget jeg bager ved juletid, men i går fik jeg lyst til at bage disse småkager (det må være på grund af lidt ekstra tid i forbindelse med ferie), som er hurtige at lave – dejen skal dog laves dagen i forvejen, da der skal laves ruller som anbefales at lægge i køleskab 1 døgn, så er de nemmere at skære i tynde skiver (som brunkager).

Opskrift:
Ingers Bondekager: 200 g smør eller marg., 180 g melis, 1 spsk. sirup, 1 tsk. natron, 50 g finthakkede mandler og 300 g mel.
Smør/marg. røres godt med melis, sirup og og mandler tilsættes, natron blandes i melet som tilsættes dejen.
Småkagerne bages ca. 8 min. ved 180 gr. (varmluft).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *